Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel ve çağdaş eğitimi prensip edinen, teknolojik gelişmeye açık, planlama ve uygulama yeteneğine sahip, eğitimin hedefine sevgiyle ulaştığı, içinde yaşayan tüm bireylerin mutlu olduğu, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yönetmeliklerin uygulandığı, çağdaş eğitim anlayışını benimseyen, bilimsel tutum ve davranışlarını çalışmalarında esas alan, enerjisi ve motivasyonu yüksek, yaratıcı, kendisine faydalı olmayı hedef olarak benimseyen, çalışkan, kendisi ve çevresi ile barışık özgür bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00/ 15:10
Servis Bilgisi: 1 Adet servisimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://uskudaryildirimbeyazitoo.meb.k12.tr

Adres - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Ünalan Mahallesi Ünalan Caddesi No14 Üsküdar/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Ünalan Mah. Ünalan Cd. No:16 Üsküdar/İSTANBUL

Ulaşım Üsküdar ve Kadıköy´den Ünalan minübüsleri, Kadıköyden 3/B ve Üsküdardan 11/Ü otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km